Općina Marina započela je sa projektom uređenja „Staze zdravlja“ . U tijeku su pripremni radovi  terena na potezu od kraja plaže do Fangare na kojem će biti postavljene sprave za vanjski fitness.  Pripremne radove  izvršit će djelatnici Komunalnog pogona općine Marina i djelatnici „Marinskog komunalca d.o.o“.

 

 

 

Na navedenom dijelu biti će postavljeno pet fitness sprava i to: sjedalica za odguravanje, univerzalne šipke, penjač, švedske ljestve i kosa klupa. Nakon što je pristiglo više ponuda za sprave od različitih tvrtki, prihvaćena je ponuda tvrtke „Vojtek d.o.o“ iz Belog Manastira, u iznosu od 34 862,00 kn.

Projekt će najvećim dijelom biti financiran vlastitim sredstvima Općine Marina te dijelom sredstava TZ Marina.

Postavljanje vanjskih sprava za fitness na otvorenom samom području mjesta Marina dati će novu turističku vrijednost ali i mogućnost besplatne rekreacije za sve mještane i goste Marine. Poticanjem i podržavanjem sportskih aktivnosti, Općina Marina ovim projektom nastoji poboljšati razinu kvalitete života svih mještana.

U sklopu spomenutog projekta, “Agana Marina” će također dati svoj doprinos postavljanjem tri vanjske sprave za fitness na kraju lučice.

 

Pin It on Pinterest

Skip to content