U petak 28. svibnja 2021. godine, konstituirano je Općinsko vijeće Općine Marina koje i u ovom sazivu čini 13 vijećnika.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Temeljem konačnih rezultata izbora za članove predstavničkog tijela Općine Marina održanih dana 16.05.2021. godine, verificirani su mandati 13 vijećnika: Katarina Kazoti Jerković, Davor Radić, Renato Brešan, Davor Vrbat, Svetin Stojan, Maja Mišić Gajski, Damir Radić, Jurica Pažanin, Mirko Rinčić, Mihael Radić, Ljubomir Radić, Ante Rinčić i Stipe Jakus. Svih 13 vijećnika dalo je svečanu prisegu kojom su se obvezali svoju dužnost vijećnika obavljati savjesno i odgovorno, držeći se Ustava i Zakona, a sve za dobrobit naše Republike Hrvatske i Općine Marina.

Izborom svog predsjednika, vijeće se smatra konstituiranim, a na tu dužnost izabran je gospodin Davor Radić (NL) koji se zahvalio na iskazanom povjerenju.

Za prvog potpredsjednika izabran je gospodin Ante Rinčić (SDP), dok je za drugog potpredsjednika izabran gospodin Ljubomir Radić (HDZ).

Svečanu prisegu dao je i općinski načelnik Ante Mamut (NL) te je čestitao izabranim vijećnicima zaželjevši im uspješan rad na dobrobit naše Općine i pozvao ih da svojim djelovanjem doprinesu boljem životu svih naših mještana.

Vijećnici su minutom šutnje odali počast svim hrvatskim braniteljima koji su dali život za Domovinu, a izvođenjem himne odana joj je počast.

Pin It on Pinterest

Skip to content