Obavještavamo sve korisnike usluge prijevoza tvrtke Promet d.o.o. koji vrši komunalni prijevoz na području naše općine Marina da je od dana 16.01.2023. godine je na snazi novi cjenik usluga koji je dostupan na službenim stranicama prijevoznika (https://www.promet-split.hr/cjenik/cjenik-putnih-karata ).

Koristimo priliku napomenuti da uvođenjem novog eTicketing sustava naplate omogućena je kupnja mjesečne karte za sve kategorije putnika na našem području, kao i kupnja karata putem više kanala prodaje na kojima je različita cijena pojedinačne karte.

Prema važećem cjeniku, cijena karte kupljene kod vozača je u pravilu uvijek viša od ostalih kanala prodaje (na prodajnom mjestu, putem mobilna aplikacije, na validatoru u vozilu (personaliziranom ili vrijednosnom karticom).

Sve informacije o načinu i mogućnosti korištenja svih kanala prodaje dostupne su na internet stranici https://www.promet-split.hr/, web portalu https://moj.promet-split.hr/ -rubrika „Česta pitanja“, te mobilnoj aplikaciji „Promet Split“ koja je dostupna na Trgovina Play i App Store.

Pin It on Pinterest

Skip to content