OBAVIJEST STRANKAMA

o mjerama sprječavanja širenja zarazne bolesti

COVID – 19

RAD SA STRANKAMA U PROSTORIJAMA OPĆINE MARINA

Nastavno na Upute o mjerama za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19, od dana 02.11.2020. izdanu od strane Ministarstva pravosuđa i uprave, obavještavaju se stranke o načinu rada tijela Općine Marina.

Za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 tijela Općine Marina obavljati će neposredan rad sa strankama isključivo uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem i to samo u slučaju da zahtjev stranke nije moguće riješiti bez njezine prisutnosti.

Na stranicama Općine Marina dostupni su kontakt podatci službenika (e-mail adrese, brojevi telefona…) preko kojih će građani moći ostvariti kontakt sa službenicima.

Stranke koje dolaze u prostorije Općine Marina, za cijelo vrijeme boravka u zgradi obvezni su koristiti maske za lice, te ukoliko iste ne koriste zabraniti će im se ulazak u zgradu odnosno boravak u prostorijama Općine Marina.

Prilikom ulaska stranaka u prostorije istima će se izmjeriti tjelesna temperatura te ukoliko imaju povišenu tjelesnu temperaturu zabraniti će im se ulazak u prostorije Općine Marina.

Pin It on Pinterest

Skip to content