U povodu Dana općine  i zaštitnika sv. Jakova u dvorani Andrija Matijaš – Pauk u Marini u utorak  je održana svečana sjednica Općinskog  vijeća. Prije  svečane sjednice kod središnjeg križa na mjesnom groblju za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu položeni su vijenci i zapaljene svijeće te su položeni vijenci kod biste generala Andrije Matijaša -Pauka.

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Marina brojnim gostima, roditeljima i rodbini poginulih hrvatskih branitelja, osobama iz društvenog, političkog i gospodarskog života s područja Splitsko-dalmatinske županije, predstavnicima civilnih udruga i vijećnicima, pozdravnim govorom obratio se, u ime domaćina, predsjednik Općinskog vijeća Davor Radić.

O marinskim  postignućima tijekom prošle i ranijih godina prikazan je kratki video uradak.  Na svečanoj sjednici zaslužnim mještanima dodijeljene su i nagrade, odnosno plakete.

Svečanoj sjednici nazočili su brojni načelnici, gradonačelnici  s područja naše županije, a čestitku   svima je  uputio je načelnik Općine Marina Ante Mamut.

U prigodnom glazbenom programu nastupila je KUU „Lanterna“ iz Marine  i KUU „Andrija Matijaš -Pauk“.

 

Pin It on Pinterest

Skip to content